1/02/2011

9/18/2009

Komen hafizi azmi @ album Nasyeed Underground vol.1 !!

Assalamu'alaikum..!
Akhirnya,dah release gak album ni...2 Sept 2009-malam ni Mie PARADISE wat performance kat UIA PJ sempena program Ifthar Creative Multimedia Club....pastu,promote skali la album ni..ana pun dia paksa beli gak..hehe..xde la..maen2 je..ana pun beli la dgn harga RM18 (special price..) Kalo kat luar harga dia RM25.90 tau...(kira murah & berbaloi la sbb ade 14 lagu dlm tu...)

Balik je bilik 109 UKC2,terus pasang lagu ni kat laptop Afiq..pehh...x dinafikan...mmg smua lagu sdap2 belaka...betul...serius,x tipu...mmg best...tapi yg x puas ati nyer,nape bnyk lagu jiwang...?hehe...xpe la...lagu islamik pun bnyk gak..selawat2 pun ade...lepas dgr smua lagu,mmg rasa puas la...SEDAP+LAZAT+ENAK+LEMAK TAK BERKRIM...!! SERIUS..!!

So,sape yg nak merasa kesedapan lagu2 ni,beli la yg ORI ek..!!Kat internet xde pun lagu2 ni,so xyah cari kalo nk download...Beli la yg ORI...Halal lagi Bersih...Mmg berbaloi la beli dgn harga ori sbb kualiti album ni mmg BEST..!!

Kat bebudak UIA PJ saje, sesape yg nak tempah album ni dgn harga promosi(RM18 = DISKAUN 28% tu...),boleh la tempah kat ana - Hafizi Azmi (Zafran Management Sdn Bhd)...selain UIA PJ plak (sape2 je la...),RM20...(murah la jgk tu,harga standard Neurotic Studio...hehe...) Penghantaran ke rumah percuma..!!-untuk bkn student UIA PJ-

SMS " NASYEED NAMA " ke 017-6563516 (CELCOM)
* no sape ntah...

Ok,wassalamu'alaikum wbt.... =D

http://hafiziazmi.blogspot.com/search/label/nasyid

9/08/2009

Senarai Pengedar Album

Album Nasyeed Underground boleh didapati secara terus melalui pengedar2 kami yang SAH seperti yg terdapat di dalam senarai di bawah. Harga yang diberikan oleh setiap pengedar adalah berbeza2, dan yang pasti kesemuanya kurang dari RM 22. Jadi pastikan anda bijak membeli bagi mendapatkan nilai hrga terendah. ;)



KL & SELANGOR

1) Neurotic Studio
E-mail : admin@neuroticstudio.com
SMS : 017 7222 612

2) Mohd Faizal Mohamad (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA, UIAM)
SMS/Call : 013 924 1134

3) Mokhtar (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA, UIAM)
SMS/Call : 013 250 6357

4) Shahiran (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI KOLEJ ISLAM ANTARABANGSA, IIC)
SMS/Call : 017 395 1565

5) Sarah ((JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA,UKM)
SMS/Call : 013 6249318

6) Firdaus (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI KOLEJ UNIV. ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR, KUIS & NASYIDFM)
SMS/call : 019 347 8159

JOHOR

1) Neurotic Studio
E-mail : admin@neuroticstudio.com
SMS : 017 7222 612

KEDAH/PAHANG

1) Zulhilmi (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI KOLEJ UNIVERSITI INSANIAH, KUIN)
SMS/Call : 012 984 6352

KELANTAN

1) Syahman (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA, UIAM)
SMS/Call : 012 929 2250

TERENGGANU

1) Mohd Badruddin (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI MAKTAB PERGURUAN KUALA TERENGGANU)
SMS/Call : 017 923 0825

SABAH & SARAWAK

1) Mohd Hasbi (JUGA WAKIL PENGEDAR BAGI UNIVERSITI MALAYA, UM)
SMS/Call : 013 204 2659

9/06/2009

Vir2vois Team



























Badruddin @ Bakarson




















Kimi @ Annasa'iy






















Sabri @ Cikgu Azri KMPh
olo, 1st Voice























Syafiq























Afiq


Sumber diperoleh : http://annasaiy.blogspot.com/

8/29/2009

Tempahan Album Nasyid Underground

ALBUM NASYEED UNDERGROUND, KINI DI PASARAN !

ALBUM NASYEED UNDERGROUND, KINI DI PASARAN !

-Akhirnya cetakan pertama sampai kepada sy next week..

-so, siapa2 yg berminat, boleh hantar detail korang ke emel sy sanskizo@gmail.com.

-DISKAUN akan diberikan kepada 20 tempahan pertama.

-Harga album bleh dapat rm19.90 ngn sy (bagi 20 tempahan pertama akan dapat lagi murah!!)..tp kalo beli kat kedai, harga dalam rm25.++..^.^

-Korang bleh pilih cara penghantaran sama ada melalui pos atau datang sendiri ambil..

-Bagi setiap penghantaran pos laju, akan dikenakan sedikit bayaran kos penghantaran.

-Sebarang pertanyaan boleh hubungi sy 0139965935-sabri(shah alam) & 017 923 0825 - Mohd Badruddin(Terengganu)